Overslaan naar content

GWO instructeur/beheerder Zeebrugge

Op locatie
  • Zeebrugge, Vlaams Gewest, België
Operatie

Functieomschrijving

Ben jij niet bang voor hoogtes? Heb je een passie voor veiligheid én weet jij informatie goed over te brengen? Dagelijks gaan wij vol positieve energie aan de slag om onze cursisten alle ins- en outs te leren van de mogelijke gevaren in de offshore, maritieme of wind industrie. Lijkt jou dit ook wat? Kom dan ons team op onze nieuwe locatie te Zeebrugge, België versterken!


Wie zijn wij?
FMTC Safety is het veiligheidstrainingscentrum voor Offshore trainingen (OPITO & NOGEPA), Wind trainingen (GWO), Maritieme trainingen (STCW) en Industrie trainingen. Elke dag worden er mensen klaargestoomd om veilig te werken en te wonen op een boorplatform of een schip.


Naast veiligheid staat flexibiliteit bij ons voorop en zijn wij er voor onze klant. Wij ontzorgen de klant volledig op het gebied van trainingen. Dit doen wij door onze klant georiënteerde services; flexibiliteit, kennis en extra services naast onze trainingen.


We hebben diverse locaties wereldwijd: Amsterdam Schiphol, Dordrecht, Lage Zwaluwe, IJmuiden, Houma (USA), Duinkerke (FR) en Ras Tanura (KSA).

Hoe ziet jouw dag eruit als Instructeur voor de Wind Industrie eruit bij FMTC Safety?
Elke dag is weer een nieuwe uitdaging. Je arriveert op onze unieke trainingslocatie in Zeebrugge, voorzien van diverse trainingsobjecten. Met een vrolijk gevoel begin je al aan je dag. Welke cursus staat er dan op de planning? Een Sea Survival? Of een werken op hoogte training? Jij brengt in elk geval met een goed humeur en op een creatieve manier alle cursussen over.


Na de theorieles te hebben gegeven, ga je de cursisten ondersteunen in het uitoefenen van deze theorie in de praktijk. Bij FMTC Safety worden alle trainingen in een realistische setting nagebootst. Gezien we in een internationale sector werken, worden al onze trainingen in het Engels gegeven. Soms kan er ook de mogelijkheid zijn dat er Franstalige deelnemers in klas zijn, dus het spreken van Frans is een pré.


Vereisten

Wie ben jij?

  • Je hebt een minimaal afgeronde Mbo-opleiding
  • Je bent fulltime per week beschikbaar
  • Je hebt offshore en/of zeevaart ervaring. Als je al GWO trainingen hebt gegeven, heeft dat een sterke pré.
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal uitstekend. Frans is een pré.
  • Je bent creatief, stressbestendig en brengt een goed humeur mee naar je werk
  • Je hebt voor het stukje beheer affiniteit met de techniek


Wat bieden wij?
Een ontzettend leuke, variërende baan waar je iedere dag weer voor een nieuwe uitdaging komt te staan. Mocht je nog nooit eerder trainingen hebben gegeven, maar ben je wel werkzaam in de offshore, zeevaart of wind sector? Dan leren jouw nieuwe collega’s jou graag alles over dit vak.


We zijn we met een klein team waardoor de lijnen kort zijn. Je weet dus altijd waar je aan toe bent. We zijn een jong en internationaal bedrijf met mooie doorgroeimogelijkheden. Naast deze informele werksfeer bieden wij ook:


  • Een salaris, passend bij je kennis en ervaring.
  • Interne opleidingen en trainingen
  • Een team van gezellige collega’s

of